Inkoktapäron. Skala päronen. Om du inte köper färdigkolasås så hittar du receptet här. Koka upp vin, socker, vaniljstång, ingefära och citron (lägg ned den pressade citronen) i en kastrull
På sambons släktgård växer det gråpäroni ett träd. Päron, hela och skalade. Jag älskar att bara äta dem som de är men de blir snabbt dåliga och är svåra att njuta av under en längre tid
Nattjäst bröd, hur smidigt och gott är det inte. Jag älskar nattjäst och jäser det oftast i rumstemperatur vilket jag tycker är bra för det blir så segt och gott
Har så många gånger läst på bloggar och matsidor om att göra kolasås på kondenserad mjölk. Många skriver att det är en fantastisk, underbar, super god kolakräm som kan användas till glassen,
Här kommer en paj i världsklass med underbara kombinationer av päron, hallon och en helt gudomlig kardemummasås (som för övrigt funkar klockrent till äppelpaj också)
Dadlar, vaniljpulver och mandelmjölk. Vegan kolasås. tre ingredienser och två minuter. Vegan kolasås. Gott till glass, på gröten, till frukt, ja, alltingegentligen
Det tar tid men behövs inte mycket uppsikt så den här kolasåsen är verkligen superenkel att göra. Valfritt, vaniljextrakt, kakao eller andra kryddor, smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.