Garnera med de färska hallonen, vispad grädde och en citronmelisskvist. Värm lättmjölken tillsammans med gelatinpulvret tills det löst sig på svag värme
Riv mandelmassan och blanda med äggen. Servera med vispad grädde. Smörj och bröa en rund slät bakform. Hyvla nougaten, med en osthyvel, och lägg ovanpå den varma kakan
Det ska vara gult och sött på påsk, här är en skapelse av både mörk & vit choklad samt mycket passionsfrukt, en självklarhet när jag fick i uppdrag av Löfbergs Lila att skapa en god påsktårta
Jag vet att påsken egentligen är över men jag vill ändå visa en riktigt god påsktårta jag gjorde i helgen - morotskaka med frosting a la Leila Lindholm och chokladägg
ta saften och blanda med philadelphiaost och grädden. Det måste ju så klart firas med tårta. Det var viktigt att det var chokladtårta och jordgubbstårta, så jag googlade men hittade ingen som verkade som det ultimata för dessa smaker
Jag bakade den i två mindre former delade dessa och varvade bottnarna med en swiss meringue butter cream på choklad som jag hittade hos Danielle på Heavenly Cupcake
350 g hallon, tinade/färska, plus några extra fina hela till garnering 1,5 dl turkisk yoghurt 0,5 dl honung, flytande 1,5 dl vispgrädde 20 g mörk choklad, krossad
Här är receptet på sista påsktårtan för i år. Mamma hade bakat den och sa att den inte var svårbakad men lite omständig att hålla på medoch det är ju alltid lite jobbigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.