Päronbröd med mogen brie de meaux och päron- och limemarmelad. Päronbröd med mesost och paranötter2 limpor4-5 saftiga päronvatten1/3 pkt jäst1 dl paranötter, malda5 dl grahamsmjöl6 dl vetemjöl special45 g mesost, riven1 msk saltRiv päronen på fina sidan av rivjärnet
Päron & Kardemummakaka175 g rumsvarmt smör2 dl råsocker 2 st ägg3 dl mjöl1 tsk malen kardemumma1 tsk bakpulver½ dl vatten 1st stort Päronsmör och ströbröd till formenSätt ugnen på 175ºC
Päronbröd,. Päronbröd med bovetemjöl och hasselnötter. 28 maj 2016, 20. 57. Vi ville göra ett saftigt, vackert bröd, lite åt det sötare hållet, men ändå inte så att det är som en kaka, utan en blanding av en kaka och ett bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.