Lägg vaniljpulvret i en kastrull tillsammans med mjölken och koka upp. Riv mandelmassanoch blanda i omgångar ner vaniljkrämen i den till en slät mandelkräm
Hösten är som ett ändå stort skafferi av härligheter, speciellt för en baktokig som mig, sen att hösten är som en explosion med alla sina färger är helt underbart och otroligt inspirerande
Dekorera med de sista päronen ochmandeln. Smält smöret och rör i mjölken, blanda det med äggsmeten. Blanda vetemjöl, bakpulver, bittermandeloch salt och vänd försiktigt ner det i smeten
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, ochmed lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. På morgonen toppar du med frön eventuellt kan du spreja/pensla på lite vatten för att få fröna att fästa
Blanda sen ihop havregryn med socker, vetemjöl, mandel, bakpulver, vaniljsocker och salt. Skär päron och äpplen i bitar, blanda runt med socker och potatismjöl
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.