Oxrullader med gräddsås och rostad svartkål
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 2 msk smör
  • 1 msk dijonsenap
  • 8 skiva innanlår (oxe) [ca. 600 700 g]
  • 1 förp ansjovis
  • 8 skiva fläsk, tunt och kallrökt
  • vitpeppar
  • 2 dl kalvfond
  • 2 dl grädde
  • salt
  • majsstärkelse
  • 1 grönkål
  • 1-2 cm färsk ingefära
  • 1 chilifrukt
  • 2 msk rapsolja
  • 500 g potatis
  • 0,25 purjolök
  • 2 äpplen
  • 1 tsk ättika 24 %
  • 2 msk honung
  • 1 saltgurka
  • 1 dl lingon, rårörda
  • persilja, finhackas till anrättningen
  • Rullader1 gul lök 2 msk smör 1 msk dijonsenap 8 skiva innanlår (oxe) [ca. 600 700 g] 1 förp ansjovis 8 skiva fläsk, tunt och kallrökt vitpeppar 2 dl kalvfond 2 dl grädde salt majsstärkelse
  • Grönkål1 grönkål 1-2 cm färsk ingefära 1 chilifrukt 2 msk rapsolja salt
  • Potatis500 g potatis 0,25 purjolök salt 2 msk rapsolja
  • Äppelsallad och servering2 äpplen 1 tsk ättika 24 % 2 msk honung salt 1 saltgurka 1 dl lingon, rårörda persilja, finhackas till anrättningen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.