Även om vi för det mesta grillar vårat kött nu under denna årstiden så får man ju inte glömma av alla goda pastarätter man kan göra med köttet också, tex pastamed oxfilé
Stek kantarellerna tillsammans med den finhackade vitlöken, lite svartpeppar och salt. Oxfilé, grädde, pappardelle, tryffelolja, persilja, parmesan och några nävar kantareller
Häll på grädden och smula ner gorgonzolaosten. Pastamed oxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering
Blanda nu ihop oxfilén medpastan. Så gott med färsk basilika. Koka pastan enligt anvisning på paket. Skär köttet i små bitar och låt det steka med några minuter
För att göra det hela så mycket enklare för oss fyller vi upp samma gryta med buljong och häller i pastan för att koka den tillsammans med löken och svampen
Koka pastan, häll av och servera den tillsammans med såsen och övriga tillbehör. Middagstipset denna fredag blir en fantastiskt lättlagad och lika fantastiskt god pastarätt som låg på våra tallrikar igårkväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.