Värm såsen med en klick smör så att den blir blandk och fin. smaka av med gelé eller äpelmos. Följande recept som också är taget från tidningen Allt om mat provade maken idag och det var en höjdare vill jag lova
Servera på varma tallrikar med en aning portvinssås runt köttet och potatisragun vid sidan om. Strö över mjöl, blanda väl och späd med vin, vatten, buljong och soja och låt det koka upp under omrörning
Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Börja med potatiskakan. Klipp till ett ark bakplåtspapper och lägg ovanpå potatisen
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Bind upp oxfilenmed bindgarn, krydda med salt- och svartpeppar samt pressad vitlök. Oxfile är kanske så klassiskt det kan bli på nyår, men det kan ju vara lite kult med det med
Torskrygg gratinerad i ugn med pancetta och gräslök. Därifrån fick jag även med mig pancettan. Är det i något läge det verkligen gäller, så är det när det handlar om fisk och skaldjur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.