En perfekt bjudrätt som går bra att förbereda för att sedan bli klar i ugnen när gästerna anlänt. Servera med lite rostade grönsaker eller en god sallad
Bryn den runtom i het stekpanna i lite smör. Skala och skiva vitlöksklyforna tunnt och repa timjan. Lägg oxfilén en bit in på smördegen, strö ut vitlök, timjan och ost alldeles intill köttet
Oxfilé i ugn eller som vi säger Kajsas oxfilé är en "allt i ett" rätt där endast man behöver en grön sallad för att komplettera, och endast grönt i salladsskålen, för det finns så mycket rött, gult och orange i formen att om du blandar tomat och röd paprika i salladen så försvinner den på tallriken
Bryn löken mjuk i smör. Vispa ihop grädde, fond och kryddor, blanda med rotfrukter och lök. Klä en ugnsfast formmed bakplåtspapper och fyll med rotsaksblandningen, packa hårt och väl
Hos Tasteline finns ett recept som jag länge tänkt testa och igår blev det av. En sån där rätt där man verkligen känner hur de olika smakerna förenas till något bra
Till denna härliga köttbit serverades en mindre vacker bild och mindre vackra potatismosrosor. Länge har jag suttit framför datorn med haklapp och handduk och dregglat över Linda/Kryddburkens fantastiska köttbitar som fått tillagas i låg temperatur och i lååååång tid
m. m. m. m. m. M. m. M. m. m. m. M. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. M. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. M. m. M. m. m. m. M. m
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.