Oxfilé i ugn eller som vi säger Kajsas oxfilé är en "allt i ett" rätt där endast man behöver en grön sallad för att komplettera, och endast grönt i salladsskålen, för det finns så mycket rött, gult och orange i formen att om du blandar tomat och röd paprika i salladen så försvinner den på tallriken
Länge har jag suttit framför datorn med haklapp och handduk och dregglat över Linda/Kryddburkens fantastiska köttbitar som fått tillagas i låg temperatur och i lååååång tid
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Oxfile är kanske så klassiskt det kan bli på nyår, men det kan ju vara lite kult med det med. Bind upp oxfilen med bindgarn, krydda med salt- och svartpeppar samt pressad vitlök
Men formella namnet är då Oxfile Wellington fylld med duxellemassaHittade ett recept på recept. Bryn oxfile runt om i salt och peppar och låt svalna3. Lägg oxfile på smördeg och ca 1 cm tjockt täcke av den goda röran, täck med smördeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.