Oxfilétoast med Bearnaisesås
receptfavoriter.se
receptfavoriter.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitart x140 gram oxfilé
  • 800 gram delikatesspotatisar som Amandine
  • 1 krm salt
  • 2 tsk rapsolja
  • 30 gram babyspenat
  • 12 cocktailtomater
  • 1 tsk fin lagrad vinäger
  • 1/2 rödlök
  • Bearnaise: 2 normala äggulor
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • 2 msk finhackad schalottenlök
  • 2 tsk torkad dragon
  • 5 krossade vitpepparkorn
  • 150 gram smör
  • 8 msk finhackad persilja till sås och garnering
  • 4 skivor levain-bröd eller surdegsbröd
  • 4 msk olivolja att grilla brödet med
  • 8 msk majonnäs

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.