Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
Och så skulle jag ju få användning för min Panko, japanskt ströbröd, som låg där i skafferiet. Det tar lite tid att fritera ringarna tre och tre, men OJ vad gott det var
300 g potatis, skalad 100 g purjolök, sköljd 5 dl hönsbuljong 4 dl grädde 1 citron, skalet av salt 50 g lättsaltade potatischips 100 g löjrom 1 kruka dill
Sen blev det färsk löjrom med creme fraiche, hackad rödlök och smörstekt bröd. Vi tycker om att lyxa till det i min familj och som ursäkt denna gång var det såklart att jag var hemma men också att jag fyllt år några veckor innan Sverigevisiten
Vår bröllopschampagne – Jeanmaire Brut, löjrom från kalix, rostat bröd, hackad rödlök och gräddfil. Efter att ha slitit på landet med snickerier, gips och trilskandes innerdörrar var det dags för belöningen
Servera den finhackade löken (nyss hackad), löjrommenoch crème fraiche i skålar till. Borsta potatisen ren, skölj, torka och stick dem med en gaffel eller potatissticka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.