Häll på grädden och smula ner gorgonzolaosten. Pastamedoxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering
En krämigpasta är alltid rätt, det hör man på just ordet krämig. Ikväll hade jag bokat in mig på danspass, men jag kan villigt erkänna att jag inte var sugen på att lämna huset i det ruskväder som vi har idag
Krämig gräddsås med smak av vitlök och persilja, blir en läcker kombination tillsammans med räkorna. Denna rätt är perfekt när man är sugen på något riktigt som ska gå snabbt att tillaga
Låt puttra på svag värme tills osten smält. Toppa tallrikarna med bacon och grovhackad persilja. 1svartpepparKoka pastan. 1Tillsätt hackad färsk persilja och smaka avmed svartpeppar. 1Blanda ner såsen i pastan
Börja med att lägga gelatinbladet i blöt. Hetta upp mjölken på mellanvärme, det ska inte koka. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
Lägg upp grönsakerna på en tallrik och lägg köttet ovanpå, garnera gärna med lite färsk timjan. ) Vi köpte en riktigt mör och fin bit medoxfilé som serverades med väldigt goda grönsaker som jag tillagat i lite olja, grönsaksbuljong och vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.