Placera en tillräckligt stor form över rullen, fatta form och underlag med båda händerna och vänd allt upp-och-ner i en snabb rörelse, så att rullen hamnar på omlottvikningen
På svenska hade vi väl sagt, smördegsinbakadoxfilé med lite gojs i. Nej men jag såg på Amerikanska masterchef att de gjorde Wellington och blev sugen på att prova
Blanda med räkor, stenbitsrom, rödlök, dill, citronskal och -saft, salt och cayennepeppar. En riktig klassiker som säkerligen stod på menyn på många krogar under detta decennium
Det var första gången jag gjorde den här klassikernmen definitivt inte sista. Årets första födelsedag skulle firas och åsikterna om vilken tårta som skulle avnjutas var självklart vitt skilda
Lägg oxfilénen bit in på smördegen, strö ut vitlök, timjan och ost alldeles intill köttet. Rulla ihop degen runt köttet och se till att fästa ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.