Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilémed en denna sås samt en chèvrekräm. Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund
Oxfilé. Vispa ihop grädde, fond och kryddor, blanda med rotfrukter och lök. Skiva rotsaker och lök tunt, skölj inte grönsakerna då det är viktigt att all stärkelse sitter kvar
Putsa oxfilénoch stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Smaka av med salt och peppar. Hos Tasteline finns ett recept som jag länge tänkt testa och igår blev det av
Stekt oxfilémed en riktigt, riktigt god rödvinssås och en gorgonzolakräm. Jag stekte även lite extra bacon som jag strödde över oxfilé-biten vid servering
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Torskrygg gratinerad i ugn med pancetta och gräslök. Därifrån fick jag även med mig pancettan. Är det i något läge det verkligen gäller, så är det när det handlar om fisk och skaldjur
Krydda och stek eller grilla oxfilén till önskad innertemperatur. Oxfilé. Sätt tillbaka kastrullen på plattan, värm upp och tillsätt den kokta pepparn med kokspadet
smör och olja, till stekning. 400-500 g oxfilé. 250 g Cantadou vitlök och örter. Oxfilé400-500 g oxfilé salt peppar smör och olja, till stekning. Bengansås2 schalottenlökar sambal oelek 1 oxbuljongtärning 250 g Cantadou vitlök och örter 1,5 dl matlagningsgrädde 0,5 tsk soja 1 msk rödvin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.