Oxfilé provencale med blandade rotfrukter och tomatsallad
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • oxfilé – välj en jämntjock bit, gärna coeur de filet (dvs. mittbiten)
  • salt och peppar
  • smör (att steka i)
  • hel vitlök
  • smör, rumstempererat
  • olivolja
  • finhackad bladpersilja
  • några droppar worchestershiresås
  • saft och skal från 0,5 citron
  • salt
  • fast potatis
  • palsternacka
  • persiljerot eller rotselleri
  • finhackade kvistar rosmarin
  • finhackade vitlöksklyftor
  • smör
  • haricots verts
  • körsbärstomater
  • schalottenlök
  • vitvinsvinäger
  • dijonsenap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.