Pasta med oxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering
Sätt på vatten till pastan och börja koka den. Blanda med pastan. Med några matskedar mjölk eller grädde spär du pastasåsen om du vill ha en tunnare pastasås
Även om vi för det mesta grillar vårat kött nu under denna årstiden så får man ju inte glömma av alla goda pastarätter man kan göra med köttet också, tex pasta med oxfilé
Sätt på vatten till pastan och börja koka den. Blanda med pastan. Med några matskedar mjölk eller grädde spär du pastasåsen om du vill ha en tunnare pastasås
200 g oxfilé. 400 gram penne, följ anvisningar på paket till fyra portioner. 200 g svamp som champinjoner, kantareller eller shiitake (ca 10 stora svampar)
Oxfilé, grädde, pappardelle, tryffelolja, persilja, parmesan och några nävar kantareller. Vissa envisas till och med att lägga dit ett extra mums – Pasta mums mums
Jag gör mycket pasta, det kan inte ha undgått någon vid det här tillfället. Här gjorde jag en enkel och god pasta med strimlad oxfile och en gräddig sås med smak av senap och färsk persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.