Oxfilé med tryffel & balsamicoreduktion och Pommes Anna
Världensbästa matblogg
Världensbästa matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 180 g oxfilé
  • Salt
  • 2 msk smör
  • 1 msk olja
  • 400 g tunnskivad potatis
  • 50 g smält smör
  • Salt
  • 175 grader ca
  • 45 minuter eller
  • Tryffel & balsamicoreduktion
  • 3 msk balsamico
  • 1 dl rött vin
  • 1 msk reducerad kalvfond
  • 3 st droppar svart tryffelolja
  • 1½ msk socker
  • 30 g smör
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Rotfrukts & svampgateau
  • 2 msk tärnad morot
  • 2 msk tärnad rotselleri
  • 2 msk tärnad palsternacka
  • 2 msk tärnad Karl Johansavamp
  • 2 msk tärnade campinjoner
  • 2 msk tunnskivad salladslök
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 3 msk smör
  • 1 msk rapsolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.