Slå av vattnet och mosa potatisen med en potatismosare. Rör i mjölk eller grädde så moset får en bra konsistens – det ska vara ganska löst så det går att få ner i spritsen och inte blir för torrt i ugnen, men inte för löst
Salt & peppar från kvarn. Vår vän Carina kom över på påskmiddag och då bjöd vi på våfflor med Kalix Löjrom, lammstek medpommesAnnaoch citronfromage över digestivekex
Oxfilémed murklor och rödvin. Lägg undan i en lite större kastrull medoxfilén. Oxfilé, grädde, pappardelle, tryffelolja, persilja, parmesan och några nävar kantareller
och så här blev det, confit de canard medpommesAnna. Sen det sista som missas i receptet men som sas på brödkursen, innan servering lägger man anklåren med skinnsidan neråt och steker på i pannan i cirka fem minuter
Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilémed en denna sås samt en chèvrekräm. Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.