Oxfilé med trattkantarellsås
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g oxfilé
  • Arla® Svenskt Smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 200 g trattkantareller
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 dl vatten
  • 2 dl Arla® vispgrädde
  • 1 msk grönpeppar
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1½ msk kalvfond
  • 1 tsk kinesisk soja
  • ½ dl hackad färsk persilja
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g oxfilé Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt 1 krm vitpeppar Sås: 200 g trattkantareller 1 vitlöksklyfta 2 msk Arla® Svenskt Smör 1 msk vetemjöl 2 dl vatten 2 dl Arla® vispgrädde 1 msk grönpeppar 1 tsk dijonsenap 1½ msk kalvfond 1 tsk kinesisk soja ½ dl hackad färsk persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.