Oxfilé med rosmarin
Arla
Arla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g oxfilé
  • Arla® Svenskt Smör
  • salt och peppar
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör
  • 1 tsk rosmarin
  • 2 msk riven parmesanost
  • 2 dl Arla Köket® crème fraiche
  • 1⁄2 dl vatten
  • 2 msk konc kalvfond
  • 1 msk marsalavin
  • 1 tsk soja
  • 1 st pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk rosmarin
  • 400 g pasta gärna färsk
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 krukor rucola
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör
  • 250 g körsbärstomater
  • 1⁄2 msk balsamvinäger
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.