Balsamicosås - Smält sockret i en liten kastrull och låt det bli ljusbrunt men inte bränt. Chèvregratinerat basilikamos - Låt filodegen tina om du köpt fryst
Servera oxfilénmed basilikamos, balsamicosås samt sparris ochsockerärtor. Såsen har vid det här laget reducerats kraftigt och kvar återstår en mer krämig sås
Medan potatisen är i ugnen gör du rödvinssåsen. Nu är det viktigt att du sätter potatisen i press, lägg en tallrik eller något annat ugnsfast ovanpå bakplåtspapperet och ställ på en mortel
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Stek tills den fått gyllenbrun färgochär genomstekt. Vi köper dessa på burk, färdigförvällda. Oxfilé Potatis KryddorMurklorGräddeGul lökGrönsaksfondSalt & pepparPortvinPutsa oxfilén från ev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.