Oxfilé med madeirasås  - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g oxfilé
  • 1 msk Arla® Svenskt Smör
  • 2½ dl Arla® vispgrädde
  • 1 msk kinesisk soja
  • ½ dl madeira
  • 1 msk grovmalen svartpeppar
  • 12 små potatisar
  • 1½ dl Kvibille® cheddar riven
  • 1 röd chili urkärnad och strimlad
  • 25 g Arla® Svenskt Smör
  • salt
  • 200 g färsk haricots verts
  • 2 hackade schalottenlökar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • salt och peppar
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g oxfilé 1 msk Arla® Svenskt Smör Madeirasås: 2½ dl Arla® vispgrädde 1 msk kinesisk soja ½ dl madeira 1 msk grovmalen svartpeppar 12 små potatisar 1½ dl Kvibille® cheddar riven 1 röd chili urkärnad och strimlad 25 g Arla® Svenskt Smör salt 200 g färsk haricots verts 2 hackade schalottenlökar 1 pressad vitlöksklyfta 1 msk Arla® Svenskt Smör salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.