Oxfilé800 g oxfilé smör, till stekning 2 klyfta vitlök 2 kvist rosmarin salt peppar. Oxfilé800 g oxfilé smör, till stekning 2 klyfta vitlök 2 kvist rosmarin salt peppar
Oxfilé800 g oxfilé smör, till stekning 2 klyftor vitlök 2 kvistar rosmarin salt peppar. Oxfilé800 g oxfilé smör, till stekning 2 klyftor vitlök 2 kvistar rosmarin salt peppar
Oxfilén stekte jag i skivor och saltade och pepprade. Rotsakerna bestod av potatis, palsternacka och morot och de rostade jag i ugnen tillsammans med en matsked olja, timjan och salt
D. e. t. b. l. v. n. m. y. c. k. g. o. d. i. a. ä. S. r. f. å. s. u. h. p. N. j. ,. F. ö. x. R. 2. 5. 3. 0. -. 4. O. é. G. z. 1. 7. (. ). B. L. T. K. 6. d l
Ugnsrostad kyckling medrotsakeroch fetaost i långpanna. Lägg allt på långpanna med bakplåtspapper. Blanda olja och fond i en skål och tillsätt kyckling och rotfrukter, blanda ordentligt
Han ville ha oxfiléoch potatisgratäng så det fick det bli. Oxfilén blev helt underbart god, alla i familjen gillar den blodig så det är inte många minuter vi kör på varje sida
Den här gången fick kålen sällskap av bakade tomater och en saftig bit oxfilémed vitlökssmör. Häll ytterligare rikligt med olivolja över kålen, krydda med salt och peppar och lägg några timjan-kvistar på toppen
Koka upp tillsammans med vinäger, vatten, hackad schalottenlök, dragonstjälkar och vitpepparkorn. Vispa ihop vätskan med äggulor i en kastrull över vattenbad till det blir krämigt
Ta ut formen medrotsakernaoch lägg biffarna uppepå stavarna. Själv spenderar jag min på jobbet medan resten av min familj är hemma och söndagsmyser utan mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.