Servera grytan med potatismos, rivna morötter och en sallad. Koka upp öl, saft, soja, buljongtärningar, hackad gul lök och vitlök, timjan och nymald svartpeppar
Rulla kanterna på oxfilébitarna i peppar och stek köttet. Servera med pepparsåsen. 1000 g oxfilé (i 4 bitar). Oxfilé1000 g oxfilé (i 4 bitar) peppar, att rulla köttet i
oxfilé,. Medan potatisen är i ugnen gör du rödvinssåsen. Börja med potatiskakan. Rödvinssås. Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna
Stekt oxfilémed en riktigt, riktigt god rödvinssås och en gorgonzolakräm. Jag stekte även lite extra bacon som jag strödde över oxfilé-biten vid servering
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Tillagade oxfilémed hasselbackspotatis och till det en gudomlig rödvinssås. Skiva upp oxfilén i tjocka skivor gnid in salt och peppar eller vitlökspeppar på köttet och låt det vila till slutet av processen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.