Garnera med kvistar av rosmarin. 1rejäla kvistar rosmarin. Sätt ugnen på 125 grader. Stek mitt i ugnen tills temperaturen är 68–70 grader, det tar 30–40 minuter
Servera två oxfilébitar, kantarellsås på varje planka och toppa med bacon och grillad sparris. Oxfilé. Häll på matlagningsvin, grädde, buljong, soja och färskost och låt koka med
4 ca 600 g oxfilé i bit 1 msk smör eller margarin 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Sås. 2 schalottenlökar 2 krm svartpeppar 1 msk smör eller margarin 3 msk konjak 2 1/2 dl vatten 2 msk kalvfond 2 msk vetemjöl 1 dl vispgrädde 2 tsk soja ev salt Till servering potatis kaka och haricots verts Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.