Oxfilé med pepparsås och ugnsrostad potatis - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g oxfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk Arla® Klarifierat Smör
  • 1 msk svartpepparkorn
  • 1 gul lök
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör
  • 1 dl vitt vin
  • 2 dl kalvbuljong
  • 2 dl Arla Köket® syrad grädde 30%
  • ½ tsk salt
  • 600 g potatis
  • Arla® Smör&rapsolja spray
  • 250 g körsbärstomater
  • färsk timjan
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g oxfilé 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk Arla® Klarifierat Smör Pepparsås: 1 msk svartpepparkorn 1 gul lök 2 msk Arla® Svenskt Smör 1 dl vitt vin 2 dl kalvbuljong 2 dl Arla Köket® syrad grädde 30% ½ tsk salt Ugnsrostad potatis: 600 g potatis Arla® Smör&rapsolja spray 250 g körsbärstomater färsk timjan 1 tsk salt 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.