Oxfilé med hasselbackspotatis och en rödvinssås med touch av choklad
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g oxfilé
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 1 msk smör
  •  
  • Sås
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 gul lök
  • ½ morot
  • 1/4 rotselleri
  • 1 skiva bacon
  • Timjan
  • 4 dl rödvin
  • ½ dl balsamvinäger
  • 2 dl kalvfond
  • 1 kanelstång
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 33 cl cocacola
  • Salt
  • Peppar
  • Majsstärkelse
  • 30 g smör
  • 50 g mörk choklad
  •  
  • Potatisen
  • 8 potatisar av fast sort
  • 25 g smör
  • 1 tsk salt
  • 1 msk finsiktat ströbröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.