Oxfilén stekte jag i skivor och saltade och pepprade. Rotsakerna bestod av potatis, palsternacka och morot och de rostade jag i ugnen tillsammans med en matsked olja, timjan och salt
D. e. t. b. l. v. n. m. y. c. k. g. o. d. i. a. ä. S. r. f. å. s. u. h. p. N. j. ,. F. ö. x. R. 2. 5. 3. 0. -. 4. O. é. G. z. 1. 7. (. ). B. L. T. K. 6. d l
Dela blomkålen och garnera med den och kålroten samt haricotverts. Snygga till bitarna så de blir jämna i kanterna och lägg på en plåt med bakplåtspapper
-) Potatisotton blir mjuk och krämig med lite tuggmotstånd tack vare knapriga haricotverts. De skållade tomaterna passar kanon och att runda av allt med lagom lagrad svecia gör det här till en toppenrätt
Bearnaisesås är en riktig klassiker och i dag finns det några riktigt bra varianter på marknaden. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra bättre än de flesta köpe-såserna
Ett sätt att göra en väldigt enkel maträtt med den kombinationen som grund och som dessutom går snabbt att laga och innehåller mycket protein med lite kalorier är kycklingfilé serverad tillsammans baconlindadeharicotverts
Bearnaisesås är en riktig klassiker och i dag finns det några riktigt bra varianter på marknaden. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra bättre än de flesta köpe-såserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.