Oxfärsbiff bourguignon
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 svamp , efter tillgång, t.ex. karljohansvamp, kantareller eller champinjoner
  • 20 st smålökar
  • 1 smör , och olja till stekning och form
  • 1 peppar
  • 1 salt
  • 200 gram varmrökt sidfläsk
  • 2 st ägg
  • 1 st gul lök(ar) , stor
  • 800 gram nötfärs
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl grädde
  • 0.5 dl ströbröd
  • 50 gram smör
  • 8 dl kalvfond
  • 1 peppar
  • 1 salt
  • 4 dl rödvin
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 st Schalottenlök (ar)
  • 1 kvist(ar) timjan
  • 1 smör , till stekning
  • 1 knippa(en) rädisor
  • 1 saltgurka
  • 1 potatispuré

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.