Fast å andra sidan kan det ju vara bra med lite gråa dagar också, man uppskattar solen mer när den väl tittar fram och man får dessutom tillfälle att käka lite mer robusta rätter
Det här köttet är perfekt med dillsås, pepparotssås, senapssås. OxbringaSmålökarVitlökRödvinFärska örter (oregano och timjan till exempel)SmörVattenSalt och pepparSå här kan du göra
Bestämde mig för att bräsera i järngryta i ugn, tillsammans med lite stockgrönsaker och vitt vin. Nu oxbringa från en glad, död ko från Tväråbäckstrakten om jag inte kommer ihåg alldeles galet
Lägg samtliga delar i en gryta och fyll på med vatten så det knappt täcker ingredienserna. Oxbringan delas i grytbitar och brynes i smör, salta och peppra
Gör så här Lägg oxbringan i en gryta och fyll på med vatten så det täcker. Häll av vattnet och pressa eller mosa potatisen med en stöt direkt i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.