kesella, mjölk, havregryn, chiafrön, vaniljpulver och hälften av bären i en. Man förbereder och blandar ihop allt kvällen innan, låter det stå i kylskåpet över natten och på morgonen toppar man bara med valfritt tillbehör och man har en mättande, god frukost
Jag brukar göra mina overnightoats i gamla glasburkar från t ex jordnötssmör, då kan man enkelt ta med dem om man får bråttom – och så ser det såklart lite stylish ut
Täck med lock eller plast och ställ i kylskåpet över natten. Men oavsett om jag ska äta min gamla klassiker havregrynsgröt med banan eller något annat så längtar jag alltid till frukosten
Konsistensen på oatsen blir mycket krämigare och mäktigare. Med banan, några hallon och björnbär ovanpå och en grapefrukthalva till så är jag nu redo att ta itu med dagen
Kvällen innan förberedde jag overnightoats, eller davosgröt som det också kallas. För några veckor sen hade Tea och jag också lite tid bara vi två, när Daniel var iväg med sitt jobb
Overnightoatsmed choklad och björnbär. Man tillagar inte havren alls i det här receptet utan grynen löser upp sig och gottar till sig över natten i kylen tillsammans med valfri vegetabilisk mjölk (jag använde mandelmjölk) och smaksättning
Overnightoatsmed bär, Äppelpaj overnightoats eller Overnightoatsmed bär och nana ice cream. Gör jag overnightoatsmed äpple så är det perfekt med havremjölk som gör det sådär lite som äppelpaj i smaken
Chiafrön. Jag tycker att det är toppen att ha en stor burk färdigblandad med favoritgryn och frön för att snabbt kunna strö på yoghurt, göra gröt av eller baka ett grötbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.