4 4 port pasta (gärna tagliatelle) 3 vitlöksklyftor 250 g körsbärstomater 1 msk olivolja 400 g bladspenat 380 g stora vita bönor 150 g fetaost 1/2 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Add chopped tomatoes and crumbled feta to ramekins. ½ cup of good quality Feta Cheese, crumbled. Preheat the oven to 375 F. Place it in the hot oven and cook until egg whites are set, about 15-17 minutes (keep it in the oven longer if egg whites are still running, but watch it carefully so you don't overcook your egg yolks
Preheat oven to 200°C (392°F). Cut the tofu into 4 slices. Place tofu into a baking dish, sprinkle ½ tsp salt, a pinch of white pepper, 1 tbsp chopped dill, and juice from ½ lemon
Den söta, mosiga pumpan tillsammans med salt, rökig fetaost blir en riktigt krämig och god pastasås som jag ska ge mig på igen i höst när jag har egna pumpor i landet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.