Ouinoasallad med solrospesto och granskottssirap
Millas Hälsoblogg
Millas Hälsoblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 31/2 dl vatten
  • vatten
  • 2 dl quinoa (använde tricolore)
  • salt
  • 2 nävar pinjenötter
  • 10 soltorkade tomater
  • 1 rödlök
  • 2 msk olivolja
  • 100 g ruccola
  • 100 g babyspenat
  • 150 g fetaost
  • körsbärstomater (ca en ask)
  • svarta oliver (önskad mängd)
  • 1 kruka färsk bailika
  • 1 dl solrosfrön
  • 3/4 dl olivolja
  • 1 pressad vitlök
  • 1 msk sirap av mig i går och i dag fortsätter vi att se om det kan funka.
  • mörkt muscovadosocker
  • citronskivor (ekologiska)
  • honung
  • socker (ej råsocker)
  • granskott
  • 4 veckor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.