Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret under tiden, tillsätt vattnet i. Vispa lätt ihop. Tillsätt mjöl, bakpulver och vaniljsockret, vispa ihop försiktigt
Den här gången blev det riktigt goda äppelrutor med en frasig utsida och en seg insida. Det kanske inte riktigt är säsong för glass men de här äppelrutorna smakade sååå bra med en ordentlig kula vaniljglass
Igår blev det därför saftiga äppelrutor. I helgen har jag bakat inför lillans kommande födelsedag och finns det nåt bättre än att baka med frukt och bär
Gör så här. Smält smöret, låt det svalna. Vispa ägg och strösocker poröst. Blanda mjöl och bakpulver, rör försiktigt ner matfett, mjölk och mjölblandning i äggsmeten
Den här gången blev det riktigt goda äppelrutor med en frasig utsida och en seg insida. Det kanske inte riktigt är säsong för glass men de här äppelrutorna smakade sååå bra med en ordentlig kula vaniljglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.