Om någon testar- berätta för Najni hur resultatet blev, vetja. För er som inte läst Najnis tidigare inlägg om det belgiska våffeljärnets ankomst till Najniskök, så kan jag berätta att ett belgiskt våffeljärn skiljer sig lite från ett vanligt, svenskt
Vispa upp äggvitorna med en gaffel. Dela avokadonoch ta ur kärnorna. Gröp ur lite av avokadoköttet där kärnan har suttit (för att få lite mer plats för ägget)
Lägg avokadonoch rödlöken i en skål och pressa ner citron och krydda med peppar. Fördela blandningen på de rostade brödskivorna och toppa med laxstrimlorna
Häll pastan i en stor skål eller i portionsskålar och toppa med lax, räkor ochavokado i klyftor. Häll av pastavattnet och blanda pastan med citronsåsen, osten samt salt och peppar
Två gånger under den gågna helgen har vi frossat på sallad toppad medkallrökt lax ochavokado. Med gräddfil, lite pressad citron, riven pepparrot, salt och peppar får man en god "vit" dressing
Häll pastan i en stor skål eller i portionsskålar och toppa med lax, räkor ochavokado i klyftor. Häll av pastavattnet och blanda pastan med citronsåsen, osten samt salt och peppar
Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.