Sitter på café AngelinaiParis. Det liggerprecisvid rue de rivoli, nästan vid Louvren. Har precis fått imig årsbehovet av choklad (som det ser ut) men jag ska nog klara migtillsimorgoniallafall en krämig och mörk varm choklad med grädde och sedan en stor chokladbakelse, Mont Blanc med maräng, choklad, grädde, kastanj och massa annat gott
Som titeln på detta inlägg antyder så har Parisfigureratimittliv denna månad. Trots en månad av tystnad så har inte denna lilla bagare varit alldeles sysslolös
Entrecôte med Café de Paris-smör från Grillmat LCHF. Foto MikaelEriksson. Kryddblandningen använde jag också till att smaksätta gräddsås, då blir det förstås en Café de Paris-sås
Rör ihopvitlök, smör och övrigaingrediensertill en. ½ dl hackad persilja. 1 vitlöksklyfta 200 g rumsvarmt smör ½ dl hackad persilja ½ msk torkad dragon 1 msk dijonsenap 1 krm kajennpeppar 1 tsk worcestersås 1 msk tomatpure 1 msk konjak ½ tsk salt Skala och finrivvitlöken. - Läs hela inlägget här 1 vitlöksklyfta. 1 msk dijonsenap
Entrecôte Café de Paris är ett recept som kommer från en restaurang i Génève med namnet Café de Paris som hade som affärsidé att servera just denna rätt, och endast den
Jävligt Gott, dvs. Tanken är att försöka uppmärksamma fler på hur stor påverkan våra matval har för miljön, samtidigt som vi också kan visa att man verkligeninte behöver käka tråkigt för att äta vego
Till sådana konstigamänniskor som inte tycker om fisk lagade jag tidigare ofta Entrecôte Café de Paris, men jag tror inte att jag gjort det sedan jag bodde i Umeå,
Café de Paris smörEtt klassiskt och lyxigt kryddsmör med många ingredienser. Originalreceptet är hemligt och det här satte jag och en vän ihop genom att studera ett otal andra recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.