Ostpizza i form. Ostpizzapizza 50-70 g riven ost*. När man är hemma sjuk från jobbet vill man gärna inte ställa sig i köket och svänga ihop en nobelmiddag – men äta bör man ju
Manaish. Mellanösterns ljuvliga och smakrika pizzor. De kan serveras som frukost, lunch eller middag. Av samma deg varierar jag mina pizzor med olika fyllningar, en typisk tradition i Mellanöstern
Egentligen är jag ingen fan av "4 sorters ostpizza". Precis när man tror att man har testat alla pizzor värda att testa så dyker det upp ett nytt intressant recept
Det blev en riktig snabblunch idag och såna gillar jag. Middagen lägger jag gärna mer tid på och då brukar en av oss ha barnen eller så gör vi allt tillsammans
Har gjort ostpizza för länge sen men den var med riven ost, lite meckigt, denna är mycket enklare. Blir absolut fler gånger och vad man har på kan man ju så klart variera i oändlighet
Ostpizza i ugn. Är du en av alla som ska äta pizza idag. Du lär inte vara ensam. Många kommer garanterat ringa/beställa från lokala pizzerian där kön är lååååång idag och man kanske inte mår någon höjdare efter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.