Tillsätt broccoli, vitlök och senap. rensa och dela svampen i mindre bitar. Salta och peppra. Vänd ner pastan i stekpannan, strö över timjan och servera
300 g ostronskivling 300 g champinjoner (eller shiitake) 125 g salladslök 3 msk vita sesamfrön 250 g broccoli 1 msk sesamolja 4 port ris (klibbigt) rapsolja, till stekning salt
Medans pajen är i ugnen skär baconen i bitar och knaperstek det utan smör. Skär paprikan, broccolin, purjolöken och svampen i bitar och stek dem lätt (krydda), lägg sedan ut i pajskalet
Maken har vid några tillfällen köpt med sig oxfilé hem från Sydafrika och vi hade en liten svansbit. Enkelt att tillreda kändes också som rätt väsentligt för efter en massa timmar med glada julhandlare var jag rätt mör
Smaka av med peppar och ev salt. Broccoli, svamp och ostsoppa. Lök och svamp. Broccoli. Mixa soppan tills broccolin är sönderdelad och soppan är mjuk och len
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. ÄdelostpajPajdeg. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccolioch purjolök, smula över ädelosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.