Var noga med att det inte kommer in vatten i blandningen. Vanligtvis har jag ingen större koll på alla dessa dagar som finns före olika livsmedel och bakverk men kladdkakor är något av en favorit för mig så detta bakar jag gärna
Åh vad jag avskyr det där med matlagning de dagar man inte är på topp. Fantasin tryter, tiden går först väldigt långsamt och sen säger det bara tjoff åsså har massa tid bara runnit iväg
1 gurka. 1 tsk salt. 1 msk citronsaft. 2 msk olja. Svartpeppar. Chiliflakes. Riv gurkan på rivjärnets grövsta. sida eller använd en grönsakssvarv om du har
Koka pastan enligt ansvisning på paketet. Koka upp grädde med buljongtärning och eventuellt vin. 1/2 fisk eller hönsbuljongtärning. 1/2 fisk eller hönsbuljongtärning
Blanda samman crème fraîche och vispgrädde och häll blandningen över fisken i formen. När du använder olika mjölkprodukter i matlagningen kan det vara värt att tänka på att fetthalten varierar ganska mycket mellan t ex kaffegrädde och vispgrädde och mellan gräddfil och crème fraîche
4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. ½ urkärnad röd chilifrukt. Timjan. Smör. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.