Jag gjorde en Ostkaka på Keso för en tid sen, men nu ville jag ha en lite lyxigare variant. Ägg med extra mycket smak och förstås mer näring, det är så stor skillnad mot från höns i bur
Ostkakamed vispad grädde och hallonIdag åt vi ostkaka till lunch. Jag utgick från ostkakan jag gjort tidigare men la till mandelmjöl för att få en fastare konsistens och det blev väldigt bra
Servera den lite ljummen med varma hallon och grädde. ev lite mandelspån till garnering. Ostkakan är klar när kakan är ljusbrun och känns fast och inte rör sig för mycket
Ledig från jobb och dagis måndag och tisdag för att umgås med familjen. Blanda keso, ägg, mjöl, vispgrädde, strösocker, hälften av den hackade mandel och finhackad bittermandel
Ostkaka på Keso medMandel, Vanilj och Kardemumma. God som den är istället för omelette till frukost eller i en mindre portion som dessert, med bär och grädde
Jag serverade den med hallon och grädde som sig bör. Mandelspån efter smak. En mycket god ostkaka som är gjord på keso och som passar väldigt bra till den som äter LcHf kost
200 g sötmandel. Rosta mandlarna i en torr varm stekpanna. Koka upp socker och vatten i en kastrull. Tillsätt mandlarna och koka tills det börjar knäppa i mandlarna och det sockrar sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.