Servera med ris eller potatis. Tillsätt spenaten. 250 g ( 2 pkt) djupfryst spenat. 1250 g ( 2 pkt) djupfryst spenat 400 g falukorv 4 ägg 2 dl gräddmjölk 1 msk senap 3 - 4 dl riven ost salt pepparLåt spenaten tina & rinna av väl i ett durkslag (pressa ur all vätska med en sked) Skär korven i strimlor & lägg i en form
Sötman från tomaterna, friskheten från spenatenoch den underbarat speciella getosten i kombination med några kalamataoliver gifter sig mycket väl en torsdagkväll
Servera gärna med en fräsch sallad och färskost, t ex Keso funkar. Vispa "smeten" ordentligt med t ex en ballongvisp så den blir jämn o fin utan några Crème Fraiche-klumpar
Den här pastarätten med kyckling, spenatoch soltorkade tomater åt vi i fredags. Tillsätt vitlök ochtomater till kycklingen och fräs med en stund så att kycklingen får ta smak
Blanda ihop grädden, soltorkade tomaterna, vitlöken, basilikan, pepparn och smaka av med salt. Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga
Här har jag gjort en vegetarisk gryta med linser, grädde, färska tomater, vitlök ochspenat. Rör sen ner riven vitlök, bladspenat, grovhackade tomateroch grädde
Skär tomaterna i skivor och lägg på pajen. Vispa ihop ägg, mjölk, salt, peppar och chilipeppar. Kavla ut den anpassat till pajformen ca 27 cm i diameter och lägg i. Nagga och låt stå i kyl ca 30 min. Grädda på nedersta falsen i ugnen tills smeten stannat och fått fin färg, 3040 min. 2 tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.