8 knäckebröd
(Små runda eller brutna portionsbitar av en större rundel) 100 g lagrad ost (ex västerbottensost) 0,5-1 tsk hel kummin 8 ägg salt 1 dl crème fraîche rapsolja, till stekning 250 g rökt fisk (ex böckling eller makrill) 1 knipplök (eller gräslök) flingsalt
Smöra de två återstående skivorna bröd och lägg dessa på smörgåsarna med smöret uppåt. Jag hittar massa spännande recept på Pinterest och nu senaste provade jag att göra Avocado, Hummus and Feta Grilled Cheese tillmiddag
Blanda räkor, dill, citronsaft, majonnäs och crème fraiche. 300 g Räkor med skal. 120 g RuccolaSkala räkorna och hacka grovt. 1Lägg toast skagen på en bädd av ruccola och garnera med en citronskiva
Späd med mjölk och koka upp under omrörning. Häll smeten i en långpanna med bakplåtspapper. Tillsätt mjöl och mjölk, och värm under omrörning tills smeten släpper kastrullens kant
ca 800 g frysta räkor, tinade (storlek 50/70) 4 ägg 4 skivor formfranska smör, att bre bröden med 4 salladsblad, isbergs- eller cosmopolitansallad 2 tomater
Det var mycket makrill för några veckor sedan, i samband med vårt besök i Göteborg med omnejd. Vår - eller, i ärlighetens namn min mans krömiga potatssallad, har så klart inte någonting alls gemensamt med sådana obehagliga produkter
Lägg på makrillenoch garnera gärna med en dillvippa. Smaka av med salt och svartpeppar. Lägg spenat/sallad i botten på brödet, klicka på äggröra, skivade tomater och rödlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.