Ostgratinerad oxfilé med rödvinssås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skiva oxfilé
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 krm peppar
  • matfett
  • 1 dl ost
  • 1 dl gorgonzola
  • 0.75 dl crème fraîche
  • pinjekärnor
  • 1 st purjolök
  • 200 g champinjoner
  • 4 skiva bacon
  • 75 g sockerärter
  • 1 st schalottenlök
  • 2.5 dl rödvin
  • 0.75 dl vatten
  • 2 msk kalvfond
  • 0.5 msk tomatpuré
  • 0.5 krm peppar
  • 0.5 msk maizena
  • 50 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.