Krydda kycklingfiléernamed piffi och vitlökspulver. Servera gärna med potatisarna som kommer här. Slå såsen över kycklingfiléerna och strö över resten av den rivna osten och ev
Baconlindad och getostfylld kycklingfilé men ratatouille. Baconlindad och getostfylld kycklingfilé. Lägg lite lagom med getost och ett par blad färsk basilika
Denna mat var verkligen super god och gick hem hos samtliga familjemedlemmar. Ibland kan det ju vara lite trixigt att få barnen att äta men denna rätt gick hem även hos småmagarna
Nu har Persilja inte bara livrem utan även hängslen och erbjuder en sallads- och pizzabuffé för de som inte gillar deras husman eller som vill komplettera med lite mer mat
Till detta serverade jag kycklingfilé kryddad med flingsalt, svartpeppar och Herbes de Provence-krydda samt en kall créme fraiche-sås med vitlök och Herbes de Provence-paste från Santa Maria
Denna mat var verkligen super god och gick hem hos samtliga familjemedlemmar. Ibland kan det ju vara lite trixigt att få barnen att äta men denna rätt gick hem även hos småmagarna
Blanda crème fraiche med grädde och senap. Skär kycklingfilén i mindre bitar och stek i stekpanna. 900 - 1000 g kycklingfilé. 4 dl crème fraiche (Milkos smaksatta med schalottenlök
Blanda creme fraiche med grädde, schalottenlökarna och senap. Bacon- och ostgratineradkycklingfiléRecept för 4 personer4st kycklingfiléer2 paket bacon4 dl crème fraiche3 dl grädde4 dl riven västerbottensost5 st champinjoner2 st schalottenlökar2 tsk senap (johnnys)3 tomater i klyftorSkär kycklingfiléerna i mindre bitar och stek i stekpanna. 4st kycklingfiléer
Krydda kycklingfilérnamed valfri krydda. Putsa kycklingfiléerna och skär ett djupt snitt i dem. Blanda ihop dijonsenapen och örtkryddorna och fyll kycklingen med blandinngen
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. 2 kycklingfiléer. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.