Tärna skinkan och lägg ner den i stekpannan tillsammans med färsen och bryn allt jämnt smuligt. Blanda samman den väl avrunna pastan med köttfärsen och lägg det i en smord eldfast form
Puttra några minuter, smaka av såsen med salt, peppar och, om du har en dutt gelé. Jag hade citrontimjan på balkongen så jag smaksatte med den och det blev jättegott
Stek biffarna på ganska hög värme, några minuter per sida, i rikligt med smör. Lyft upp biffarna och rör ner grädde, philadelphia och buljongtärning i steksyn
Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås. Det här receptet skrev jag upp efterhand som jag hällde i allt i grytan men mot slutet hällde jag i lite mer, så smaka gärna av efterhand med vissa såser och kryddor så att du får såsen precis som DU önskar den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.