Ett enkelt stekpannebröd som jag använde till både mellis och en middag. Det är godast om man äter det nygjort men går även att värma upp en snabbis i brödrosten
Spröda och luftiga baguetter som toppas med lite flingsalt. Passar perfekt till en soppa eller sallad. Goda att servera med bara lite smör eller en god olivolja
Ostfrallor är nåt jag bakar titt som tätt, de är så himla goda och hela familjen älskar dem. (och framförallt så kan ju hela familjen äta dem, eftersom de är glutenfria
Rör ut jästen i sockret och tillsätt vattnet. Smält matfettet och blanda i det tillsammans med saltet. Tillsätt den rivna osten och arbeta in mjölet, degen ska vara ganska kladdig
Ostfrallor eller ostbullar om man föredrar det, är kanske den mest ultimata frukostbullen jag vet. Så otroligt saftiga och smakrika och den knapriga osten på toppen av ostfrallorna gör att det blir en härlig kontrast mellan den mjuka bullen och den knapriga osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.