Till middag idag blev det kycklingfilémed fetaost och basilika. De är väldigt duktiga på att gå så det blev en tur i svampskogen och vi fick med oss några liter hem…kul att visa M&M vad man skall plocka och hur man gör
Skär ett snitt längs medkycklingfilén och lägg i dessertost. -)Fredagstipset idag blir vad vi själva åt förra fredagen, Baconlindad ostfylld kycklingfilé
Uppskattades inte av alla i familjen när jag gjorde potatisgratängen medgrekisk touch. Det konstiga med den var att det var fetaost i, inte konstigare än så alltså
Ört & ost-gratinerad kycklingfilé. Irini frestade mig med sin kantarellsås hon gjorde i lördags. 4 pers Kycklingfilé (färsk) ca. 800-900 gr 2 msk olja eller lite smör & rapsolja för formen Italienska örter (Findus,fryst)Â Bladpersilja, Oregano & Salvia 1 påse riven ost ( tex-mex) Salt & Peppar Lite grillkrydda Lägg filéerna i en smord ugnssäker form och krydda filéerna med grillkrydda, salt & peppar och strö på de frysta italienska örterna. 4 pers Kycklingfilé
Marinera tinade/färska kycklingfiléermed pressad vitlök, pasta rossa, salt och peppar. Här kommer ett recept på en enkel rätt av ugnsgrillad kycklingfilé och potatisgratäng och en massa vitlök
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.