Ostar till desserten
Christians mat och minnen, samlade recept
Christians mat och minnen, samlade recept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2006 Passito di Pantelleria, Ja då blir smakupplevelsen fullständig och komplett. Detta måste man bara pröva för att själv kunna sätta sig in i vad jag menar med att upplevelsen är fullständig. Kombinationen har jag i tiderna fått av en ytterst kunnig sommellier, en kollega och vän och det är jag då väldigt tacksam för.
  • 2 dl grädde med 2 dl socker och 2 dl hela valnötter, låt det koka till kolakonsistens men ändå inte för länge för då riskerar du att få en sås som blir hård som tegelsten, ta ett skedprov, om vätskan droppar trögt av skeden avsluta genast kokandet och kyl ner. Serveras till blå mögelost, ett måste.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.