Rör sist ner osten och låt den smälta ner. 1½ dl riven ost. Tärna skinka och haka löken. Fräs det tillsammans i en stekpanna tills löken är mjuk och skinkan fått lite färg
ev salt & peppar. Koka upp mjölk och grädde, ha i osten och låt den smälta till en krämig sås. 500 g färsk tortellini med ost & skinka. 200 g Creme Bonjour vitlöksost. 3-4 dl fryst blandning av ärtor, majs & paprika. Låt småkoka lite drygt 5 minuter (den tid det tar för Tortellinin att bli klar) och smaka av med salt & peppar
4-6 portioner500 g färsk tortellini med ost & skinka4 dl mjölk2 dl grädde200 g Creme Bonjour vitlöksost200 g rökt skinka3-4 dl fryst blandning av ärtor, majs & paprikaev salt & pepparKoka upp mjölk och grädde, ha i osten och låt den smälta till en krämig sås. Låt småkoka lite drygt 5 minuter (den tid det tar för Tortellinin att bli klar) och smaka av med salt & peppar. 500 g färsk tortellini med ost & skinka
LCHF Ost och Skinksås. Rör ned osten och låt den smälta, men inte koka. eller varför inte häll såsen över brocolli och blomkål och in i ugnen med den- med lite skivad ost över,
Vispa ihop ägg + gräddmjölk och rör ner den rivna osten, salt & peppra. Ta ut pajen ur ugnen och fyll den med skinka och purjolök, häll över äggsmeten & lägg på tomatskivor
Häll ner äggen i pajskalet och toppa med riven ost. 2-4 dl riven lagrad ost. Strimla skinkan och varva skinka och 2 dl av osten i pajskalet. 2-4 dl riven lagrad ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.