Rör sist ner ostenoch låt den smälta ner. Tärna skinka och haka löken. Fräs det tillsammans i en stekpanna tills löken är mjuk och skinkan fått lite färg
skinka ochost efter behag. Vi brukar alltid spara en lite bit av julskinkan och för ett tag sedan togs sista biten upp ur frysen för att användas i en god pastasås
Fyll det sedan med skinka och riven ost. (använd lagrad ost för mycket smak eller använd tex. vitlöksdressing och krispig sallad, god både ljummen och kall
4 3 dl vetemjöl 100 g margarin eller smör 3 msk kallt vatten 100 g rökt eller kokt skinka 3 dl riven ost med smak, max 17% 3 ägg 3 dl mjölk 1/2 tsk salt 1 krm peppar 1/2 tsk paprikapulver Till servering tomatsallad Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Skala och finhacka löken. Skala och skiva vitlöken mycket tunt. Bryn lök, vitlök och svamp. Bryn löken och champinjonerna separat annars blir det för fullt i pannan
En helt vanlig grundpajdeg med ostoch skinka som fyllning – ja det blev gårdagens middag här hemma. Enkelt, snabbt och så gott när tiden inte räcker till
OSTOCH KYCKLINGPAJ lchfBotten. För några dagar sedan gjorde jag den här milda och goda pajen. Bred ut hälften av de frästa grönsakerna på den förgräddade pajbottnen och lägg därefter på den rivna osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.