Fyll dem med ostoch skinka innan de åker in i ugnen. Om du vill – pynta med lite finriven ost. Passar fint till långfrukost i helgen och serveras direkt från ugnen
Salta lite i fickan och fyll den med. grönsallad och champinjonstuvning RECEPT HÄR. 8 st skivor lagrad ost. 2 st skivor ostoch 1 st skiva skinka. 8 st skivor lagrad ost
Fyll det sedan med skinka och riven ost. (använd lagrad ost för mycket smak eller använd tex. vitlöksdressing och krispig sallad, god både ljummen och kall
Ingredienser 4 st kycklingfiléer salt och peppar 4 skivor rökt skinka 4 msk dijonsenap 4 skivor tomat 4 skivor tjocka emmentaler eller annan smakrik ost smör att pensla med grillkrydda eller annan kryddblandning till kycklingen Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
4 3 dl vetemjöl 100 g margarin eller smör 3 msk kallt vatten 100 g rökt eller kokt skinka 3 dl riven ost med smak, max 17% 3 ägg 3 dl mjölk 1/2 tsk salt 1 krm peppar 1/2 tsk paprikapulver Till servering tomatsallad Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
En helt vanlig grundpajdeg med ostoch skinka som fyllning – ja det blev gårdagens middag här hemma. Enkelt, snabbt och så gott när tiden inte räcker till
På varje liten giffel har jag ½ skiva rökt skinka, en ”tärning” brieostoch en nypa grillkrydda*. De skar jag sedan upp i trekanter och rullade små gifflar av
OSTOCH KYCKLINGPAJ lchfBotten. För några dagar sedan gjorde jag den här milda och goda pajen. Bred ut hälften av de frästa grönsakerna på den förgräddade pajbottnen och lägg därefter på den rivna osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.